Столова мінеральна вода «Вершина»®
Вода мінеральна природна столова гідрокарбонатна натрієва
Випускається у газованому і негазованому вигляді.
Для щоденного вживання без обмежень рекомендовані води столові.
Найбільше користі принесуть природні мінеральні води.
«Вершина» (Ждимир) у порівнянні з деякими іншими мінеральними водами такого ж рівня мінералізації містить більшу кількість сполук натрію та калію. Ці два мікроелементи тісно пов’язані між собою. Від їх рівноваги залежить виконання своїх функцій м’язами та нервами, чітка робота серця та судин, печінки, нирок, клітин мозку, залоз внутрішньої секреції та інших органів, регулювання водно-сольового обміну речовин та підтримка оптимального кислотно-лужного середовища.
Вживання лужної негазованої мінеральної води «Вершина», рН якої в момент видобування 9, а бутильованої більше 8 допоможе боротися або запобігти виникненню захворювань, що виникають через порушення кислотно-лужного балансу.
Потреба у натрію збільшується пропорційно його втраті із сечею та потом, особливо при значних фізичних навантаженнях та у спеку.
Прихильникам малокалорійної дієти, фанатам напружених фізичних навантажень та людям літнього віку надзвичайно необхідна підтримка в організмі оптимального рівня калію.
Використання натрію у великій кількості веде до втрати калію. Саме для цього важливе значення має збалансоване надходження до організму як калію, так і натрію.
У столовій мінеральній воді «Вершина» натрій і калій знаходяться саме в тому стані, в якому їх поєднала природа. Тому вживання «Вершини» природним способом відновить баланс натрію та калію у Вашому організмі, забезпечить найнеобхіднішими мінералами та хімічними елементама, а при зовнішньому використанні допоможе Вашій шкірі зберегти м’якість та ніжність. І це зрозуміло – адже «Вершина» щонайменше вдвічі м’якша від звичних питних вод, завдяки чому ідеально підходить для приготування настоїв, відварів, лікувальних сиропів, лікерів, чаю та кави.